HTML

Mi ez?

Nem a hagyományos érelemben vett teablog. Szó van itt minden másról, ami nem tea:

vállalkozás, marketing, keserv, öröm és bánat, minden ami kinézve a kertből körülvesz bennünket.

A teakert.hu webáruház blogja.

2011.08.10. 15:57 Teakert.hu

Meditáció - a kolostor udvarán: TEA

Címkék: meditáció zöld tea másblog puer

Talán te sem szereted az arctalan vállalkozásokat. Biztos találkoztál már olyan oldallal, ahol a rólunk vagy a kapcsolat menüpont alatt csak egy sablon szöveget és egy kis párbeszédpanelt találtál.

Bár a neten nem a legegyszerűbb a személyes kapcsolat kialakítása, mégis fontosnak érezzük, hogy a vásárlóink, olvasóink tudják, kik vannak a honlap mögött.
Még a nyár derekán keresett meg Séra András a MEDITÁCIÓ - a kolostor udvarán blog írója, hogy beszélgessünk egy kicsit a teáról.
Az interjú során sok szó esik a teáról, a keleti és nyugati teázás közötti különbségekről, meditációról és egy kicsit többet megtudhatsz a teázáshoz fűződő személyes kapcsolatomról is:
Az interjút itt tudod elolvasni: MEDITÁCIÓ - a kolostor udvarán: TEA
(Az eredeti címet kissé erősnek találtam, ezért módosítottam rajta.)
***
ui.: ha még nem olvastad volna, és szeretnél finomabb teákat készíteni, töltsd le most az 5 kipróbált tipp – a finomabb teákért jegyzetünket. Megnézem>>> 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teakert.blog.hu/api/trackback/id/tr753143845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása