HTML

Mi ez?

Nem a hagyományos érelemben vett teablog. Szó van itt minden másról, ami nem tea:

vállalkozás, marketing, keserv, öröm és bánat, minden ami kinézve a kertből körülvesz bennünket.

A teakert.hu webáruház blogja.

2011.04.09. 12:10 Teakert.hu

Elindult a teakert blog

Címkék: miért?

A blog fontos! Miért is? Egyrészt persze marketing szempontból (miért tagadnánk?), másrészt itt tudjuk jobban bemutatni azt a szellemi attitűdöt, ami mozgat minket. Mi a motivációnk, miért csináljuk, melyek azok az értékek, amelyek vezérelnek bennünket, mi az, amit fontosnak tartunk és mi az, amit nem.

 

Hiszünk abban, hogy a kapcsolat fontos! A blogban egy eszköz látunk, amivel arcot kaphat webáruházunk. Megismerhetsz bennünket és úgy jöhetsz vissza, mintha csak a sarki teaházba térnél be!

 

Tudod kik fogadnak, tudod, miben erősek és ismered a gyengeségeiket is! Ezekkel együtt elfogadod Őket és örömmel lépsz be. Talán még az is átsuhan rajtad:

 

a világ úgy jó ahogy van!

 

A kezdő sorokból is érezheted blogunk nem a hagyományos érelemben vett teablog lesz. Persze, szó lesz itt teákról is – ez megkerülhetetlen, és nem is akarjuk megkerülni – de szó lesz sok minden másról, ami nem tea: vállalkozás, marketing, keserv, öröm és bánat, minden ami kinézve a kertből körülvesz bennünket.

 

A tea csak apropó, de annak (is) nagyon jó!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teakert.blog.hu/api/trackback/id/tr42811722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása